Album photo 3 Album photo 5 Album photo 4 Album photo 2 Album photo 1

Upis za narednu školsku godinu je u toku!

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja...

Konaktirajte nas putem forme na stranici UPIS ili nas pozovite na telefon: 060 53 88 333

 

 

O nama


Program obrazovanja PU DreamLand je baziran na konceptu bilingvalnog učenja, tj. na uspostavljanju kvalitetnog i konkurentnog modela obrazovanja, koji primanjuje nastavni plan i program na moderan i međunarodno priznat način.

Vaše dete počinje sa usvajanjem engleskog jezika od prvog dana dolaska u našu ustanovu.

U svakoj mešovitoj grupi, svaki dan, će pored vaspitača biti prisutan i profesor engleskog jezika koji strani jezik predstavlja kao sredstvo za sticanje jezičkih znanja i veština a da se pri tom srpski i engleski jezik ne isključuju, već dopunjuju.

Pored engleskog jezika, deci koja se upišu u PU DreamLand, obezbeđen je i sportić 2 puta nedeljeno zbog pravilnog fizičkog razvoja deteta.

U saradnji sa ordinacijom dr Nikolić, zato što brinemo i o zdravlju Vašeg deteta, obezbeđeno je i prisustvo pedijatra.

Rođendani za našu decu su bez većih opterećenja za porodični budžet.

 

Naša himna

 

 

Lokacija

PU DreamLand se nalazi u ulici Marka Miljanova 8 u Novom Sadu. na uglu Kosovske, Marka Miljanova i Šumadijske ulice, u blizini ustanove se nalazi i stanica gradskog prevoza.

Vaše dete će biti u objektu koji najviše odgovara potrebama Vaše dece - u jednom nivou, bez spratova i stepenica.

U sklopu objekta se nalaze prostorije za decu mešovitog uzrasta od 3-7 godina kao i prostorije za jaslenu grupu od 6 meseci do 3 godine.

Prelepo uređeno dvorište za dečju igru.

Objekat je pod stalnim video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem.

S obzirom na sve gore navedeno – PU DreamLand je licencirana privatna predškolska ustanova - što znači da izdaje potvrdu o završenom predškolskom programu neophodnom deci za upis u prvi razred osnovne škole.

 

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka u vremenu od 7.00h do 18.00h sa mogućnošću organizovanja čuvanja dece do 21.00h.

Ishrana

Dnevni obroci su napravljeni prema zahtevima savremene ishrane i po normativima za decu.

Pravilna ishrana dece predstavlja jedan od najznačajnijih faktora rasta i razvoja predškolskog deteta I zato mora biti pažljivo i dobro odabrana, kao i usaglašena sa nutritivnim vrednostima.

 

Izuzetno nam je važno da roditelji podele sa nama kakav se način ishrane praktikuje kod kuće i šta je ono što dete određenog uzrasta nije probalo od hrane. Ukoliko postoji potreba i želja, moguće je postepeno uvođenje pojedinačnih namirnica u ishranu kao i prilagođavanje ishrane dečici sa potencijalnim problemima sa alergijama.

Sveže sezonsko voće, kao deo jednog od najzdravijih obroka, predstavlja svakodnevnu dečju užinu.